Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul nostru ottoweb.ro!

Site-ul ottoweb.ro este operat de către TASKMINDS S.R.L., o agenție de publicitate din Municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, România, cu sediul social în Corvinilor 5/1.

Acest site (denumit în continuare „site-ul” sau „noi”) folosește cookie-uri și tehnologii similare pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare și pentru a-ți prezenta publicitate adaptată intereselor tale. Înainte de a continua să navighezi pe site-ul nostru, te rugăm să citești cu atenție acest document care conține termenii și condițiile de utilizare a site-ului (denumiți în continuare „Termenii și Condițiile”).

Prin accesarea și utilizarea site-ului, ești de acord să respecți și să te conformezi acestor Termeni și Condiții și tuturor legislațiilor aplicabile. Dacă nu ești de acord cu acestea, te rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Putem modifica periodic acest document, iar modificările vor fi efective imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Te rugăm să verifici periodic acest document pentru a fi la curent cu orice modificări. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

Utilizarea site-ului este permisă numai persoanelor fizice sau juridice care au capacitatea legală de a încheia contracte juridice în conformitate cu legislația aplicabilă. Dacă nu ai această capacitate legală, te rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Conținutul site-ului, inclusiv text, grafică, imagini, logo-uri, icoane de butoane, softuri și alte materiale, este proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri de conținut și este apărat de drepturile de autor, brevete, mărci înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nu ai permisiunea să folosești conținut, în orice formă, fără a obține în prealabil permisiunea scrisă de la noi sau de la deținătorii de drepturi asupra conținutului.

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceste link-uri sunt oferite doar pentru comoditatea ta și nu reprezintă o aprobare a conținutului acestor site-uri. Nu avem control asupra conținutului sau a politicilor acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru ele.

În calitate de utilizator al site-ului, ești responsabil pentru protejarea parolei tale și a oricărei alte informații de autentificare. Ești de asemenea responsabil pentru orice activitate care are loc pe contul tău. Dacă ai motiv de îngrijorare cu privire la securitatea contului tău, te rugăm să ne contactezi imediat la adresa de e-mail contact@ottoweb.ro.

În cazul în care ai orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acest document, te rugăm să nu eziți să ne contactezi la adresa de e-mail contact@ottoweb.ro.

Acest document a fost actualizat ultima dată în data de 06.01.2023.