Site-uri web conform cerințelor tale

Ne ocupăm, în special, de crearea site-urilor web, conform cerințelor clienților noștri. Pentru a face asta cât mai bine cu putință, mai întâi de toate, oferim atenție detaliilor și ideilor pe care clientul le are. Doar mai apoi, atunci când totul este structurat, începem să trecem la următorul pas: construirea propriu-zisă a site-ului web.

Un site web este, practic, oglinda celui care dorește să ofere un plus de valoare societății prin produsele sau serviciile sale.

Un site web bine pus la punct va fi mereu apreciat, întrucât acesta poate atrage atenția unor potențiali clienți valoroși. De ce să nu treci la nivelul următor, mai ales dacă prin afacerea ta oferi servicii care nu se găsesc atât de des în România?

Pe baza ideilor tale, construim un site web așa cum îți dorești

Ne place să fim cu ochii în patru la tot ceea ce ne comunică potențialii clienți. Notând, analizând și oferind, la final, o idee de afacere îmbunătățită, putem să parcurgem împreună un drum care să te ajute să ai succes.

Se spune că nimic nu se compară cu senzația pe care o ai în momentul în care vezi că lucrurile încep să prindă viață într-o afacere. Echipa OttoWeb este aici pentru a te ajuta să experimentezi acest sentiment!

Punem bazele magazinului online pe care ți-l dorești

Întrucât experiența pe care o avem pe piață este una vastă, ne permitem să te ajutăm să nu te gândești doar la simpla idee de site web de prezentare. Dacă vrei să activezi în mediul online prin vânzarea de produse, ne declarăm mai mult decât bucuroși să intervenim!

Suntem echipa care te ajută să pui bazele unui magazin online de la zero! Ne place să lucrăm cu acele persoane care nu se opresc doar la ideea de afacere locală. În prezent, clienții pot fi câștigați mult mai ușor dacă ai un magazin online.

Te putem ajuta să câștigi mai mulți clienți

Prin crearea unui magazin online bine structurat, te putem ajuta să-ți câștigi clienții din mediul online. Chiar dacă nu ești inițiat în tainele cunoștințelor care vizează partea de online, suntem echipa care îți arată că totul este posibil alături de oamenii potriviți.

Pentru noi, este suficient să ai ideea de magazin online/business pe care dorești să o vezi materializată. Mai apoi, vom concepe pe baza a ceea ce-ți dorești un plan strategic cu un final mult așteptat: magazinul online mult visat de tine!

Aplicații web de orice tip îți poți imagina

O aplicație web poate reprezenta strategia de care ai nevoie pentru a te propulsa. Este un element cheie, mai ales atunci când vorbim despre afaceri bazate pe idei complexe.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne comunici faptul că-ți dorești pentru afacerea ta o aplicație web. De la acest punct încolo, echipa se va ocupa de toată treaba!

Pe partea de creare aplicații web avem experți pentru care programarea este un punct forte demn de exploatat! Iar datorită dedicării și atenției de care dăm dovadă, la final nu-ți putem oferi decât ceea ce ți-ai dorit.

Ce-ar fi să faci un pas în plus spre succesul pe care ți-ai dorit să-l atingi prin prisma afacerii tale? Suntem mai mult decât siguri de faptul că o aplicație web poate facilita achiziționarea produselor pe care le oferi publicului larg.

Gestionează totul mai inteligent

Poți eficientiza tot ceea ce ai de făcut, prin gestionarea mai inteligentă a activității firmei tale. Iar pentru a atinge acest punct nu ai nevoie de foarte multe lucruri. O aplicație web este tot ceea ce îți trebuie pentru a începe să gestionezi totul așa cum îți dorești, fără prea mare efort!

O aplicație web bine lucrată poate fi imaginea firmei tale!

Permite-ne să îți oferim șansa de a te bucura nu doar de un site de prezentare realizat ca la carte sau de un magazin online creat conform așteptărilor tale. Permite-ne să te ajutăm să oferi firmei tale o imagine profesionistă. Cum? Prin crearea corectă și organizată a unei aplicații web.

Social Media Marketing

Vizibilitatea este extrem de importantă. Cum poți să contribui la o vizibilitate mai bună a firmei tale, însă? De aceea ne aflăm aici! Pe lângă faptul că te ajutăm să ieși în evidență cu un site/magazin online creat în mod profesionist, îți venim în ajutor și pe partea de social media.

Avem, în funcție de fiecare client în parte, un plan bine pus la punct. Doar gândește-te de câtă vizibilitatea s-ar putea bucura firma ta, în urma unor postări scrise strategic pe rețelele de socializare!

Trăim acei ani în care social media a devenit un prieten de nădejde în vânzări. Iar noi, echipa OttoWeb, îți arătăm cum poți profita de acest avantaj.

Ne ocupăm de tot ceea ce ține de vizibilitatea afacerii tale

Orice afacere merită să se bucure de vizibilitate maximă. Nu trebuie să fii expert în social media marketing. Suntem aici pentru a te ajuta până și cu vizibilitatea afacerii tale.

Suntem la curent cu cele mai bune strategii de promovare în social media. Putem să te ajutăm să crești pe piață, prin postări de calitate, gândite în așa fel încât să aducă vânzări considerabile!

Avem nevoie doar de aprobarea ta, iar mai apoi începem să punem toate ideile în practică!

Nu uita: o afacere de succes, se clădește organic, prin dedicare și muncă de calitate alături de persoane cu experiență în domeniu.

Promovare Facebook Ads și Google Ads

Reclamele joacă și ele un rol important, întrucât prin prisma acestora poți câștiga clienți valoroși. Pentru ca acestea, însă, să nu fie deranjante, este nevoie de o strategie.

Pentru fiecare afacere în parte, analizăm tot ceea ce este de analizat, ca imediat după crearea site-ului/magazinului web să ne ocupăm și de promovarea acestuia. Și nu orice promovare, desigur! Mergem pe ideea de promovare strategică, care să aducă un plus de valoare potențialilor clienți!

Gândite strategic, reclamele plătite pe Facebook și Google pot aduce site-ului sau magazinului tău vizibilitate mare. Fără aceasta, dacă nu ai deja o nișă de clienți fideli, este destul de greu să te faci remarcat!

Echipa OttoWeb se ocupă de tot

Ne ocupăm de tot ceea ce ține de afacerea ta online. Ne place să vedem cum afacerea pe care o deții crește treptat și organic și într-un final, ajunge la nivelul la care ți-ai dorit!

Pentru ca succesul să fie înregistrat, el trebuie să parcurgă pași esențiali în evoluția sa pe piață.

Din acest motiv, ne place să venim cu idei inovative chiar și pe partea de promovare plătită pe Facebook și Google Ads!

SEO optimizare în căutările Google

Nu căuta în altă parte experți în SEO, când suntem aici pentru a te ajuta!

Pentru ca o afacere să se bucure de cât mai multă vizibilitate pe motoarele de căutare, este nevoie ca în spate să fie bine pusă la punct o strategie SEO. Prin intermediul strategiei, pe care o vom gândi , te ajutăm să crești într-un timp record.

Ceea ce urmărește fiecare afacere, dar și antreprenor, este să se claseze cât mai repede pe primele poziții Google. Apare, însă, o întrebare: Este posibil să ajungi în primele poziții Google în scurt timp?

Cu siguranță! Nicio provocare nu este îndeajuns de dificilă pentru a nu-i putea face față. Cât despre poziția optimă în motoarele de căutare, aceasta a început să devină un obiectiv pe care nu orice afacere îl poate atinge.

Pentru a-ți ajuta afacerea să se bucure de o vizibilitate bună, pe prima pagină Google, ca și echipă, punem la bătaie toate abilitățile noastre. Printre acestea se numără:

  • O strategie bine gândită;
  • Atenție la ceea ce se caută și are de-a face cu domeniul în care activează afacerea ta;
  • Conceperea unor planuri atente, prin care să putem oferi clienților ceea ce-și doresc;
  • Research aprofundat și amănunțit;
  • Crearea unui conținut original, neduplicat;

Publicitate în presa locală și națională

De cele mai multe ori, nu este suficient să bifezi doar partea de promovare pe rețelele de socializare. Pentru a-ți plasa afacerea din punct de vedere SEO pe o poziție Google cât mai bună, te putem ajuta și cu crearea de articole care, mai apoi, să fie publicate în presă.

În acest caz, dorim să te informăm că articolele scrise strategic pot fi publicate atât în presa locală, cât și pe alte site-uri care se bucură zilnic de mii de vizitatori.

Ne implicăm în totalitate de fiecare dată, indiferent despre afacerea de care vorbim. Ne dorim să observi rezultate satisfăcătoare, chiar dacă ești doar la început de drum!

Îți spunem un secret: când ai alături o echipă dedicată, expertă în domeniu, nimic nu este imposibil. Așadar, permite-ți să te bucuri de un business de succes! Permite-ți să vezi cum este să înregistrezi vânzări multiple zilnic și să te bucuri de o vizibilitate.

Ești pregătit să lucrezi cu noi

Îți stăm la dispoziție oricând, indiferent dacă ai nevoie de site de prezentare sau un magazin online. Îți garantăm profesionalism, atenție la detalii, dedicare, dar și prețuri excelente. Astfel, nu ai niciun motiv să nu începi să faci primul pas spre o afacere de succes!

Contactează-ne