Politica de confidențialitate

Bine ați venit pe site-ul nostru ottoweb.ro!

La TASKMINDS S.R.L., o agenție de publicitate din Municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, România, cu sediul social în Corvinilor 5/1, suntem dedicați protejării vieții private a utilizatorilor site-ului nostru (denumit în continuare „site-ul” sau „noi”).

Acest document, numit „Politica de Confidențialitate” explică modul în care colectăm, utilizăm și împărțim informațiile personale ale utilizatorilor site-ului nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de Confidențialitate înainte de a utiliza site-ul nostru sau de a ne furniza orice informații personale.

Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Putem modifica periodic această Politică de Confidențialitate, iar modificările vor fi efective imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Te rugăm să verifici periodic această Politică de Confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificări. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

Colectarea informațiilor personale

Colectăm informații personale de la utilizatorii site-ului nostru în mai multe moduri, inclusiv atunci când acestea ne sunt furnizate de către utilizatori în mod voluntar. Informațiile personale pot include nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații similare.

Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale colectate de la utilizatorii site-ului nostru pentru a răspunde la cererile acestora și pentru a îmbunătăți experiența lor pe site-ul nostru. De asemenea, le putem trimite utilizatorilor informații despre produsele și serviciile noastre, precum și oferte speciale și noutăți prin intermediul e-mail-urilor sau prin intermediul altor canale de comunicare. Dacă nu doriți să mai primiți astfel de comunicări de la noi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@ottoweb.ro și să ne specificați acest lucru.

Dezvăluirea informațiilor personale

Nu vindem, nu închiriem și nu oferim în alt mod informațiile personale ale utilizatorilor site-ului nostru către terți. Putem dezvălui informațiile personale ale utilizatorilor în următoarele situații:

  • Dacă avem permisiunea utilizatorului în cauză;
  • Dacă este necesar pentru a ne conforma unei cereri legale sau a unei proceduri judiciare;
  • Dacă este necesar pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

Protejarea informațiilor personale

Luăm măsurile adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor site-ului nostru împotriva accesului neautorizat, folosirii sau dezvăluirii. Totuși, nu putem garanta că informațiile dvs. personale vor fi întotdeauna protejate împotriva oricăror amenințări sau încălcări ale securității.

Utilizarea site-urilor terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceste link-uri sunt oferite doar pentru comoditatea ta și nu reprezintă o aprobare a conținutului acestor site-uri. Nu avem control asupra conținutului sau a politicilor acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru ele. Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl accesați.

Întrebări și contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@ottoweb.ro.

Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată în data de 06.01.2023.