cine suntem

Ne remarcăm pe piața serviciilor de Web Design și SEO de mai bine de 15 ani.

Experiența în crearea site-urilor de prezentare, dar și a magazinelor online este cea care își spune de fiecare dată cuvântul. Mână în mână cu aceasta este și profesionalismul, pe care ne place să-l valorificăm, fiind în cele din urmă o echipă:

Prompți și serioși

01

Dedicați și atenți la detalii

02

Experți în web design și promovare online

03

Certificați Google și Facebook

04

O agenție bună înseamnă rezultate bune

Toate acestea alături de viziunea clară și largă cu privire la strategiile de promovare și posibilele oportunități de dezvoltare treptată și organică în mediul online a afacerii gândite de tine.

Noi ne-am pus visul la treabă. Tu?

OttoWeb a luat naștere din dorința de a oferi servicii de calitate și celor care nu au în orașul lor o firmă specializată în serviciile de creare site-uri web, creare magazine online și promovarea acestora cât mai eficient cu putință.

Viziunea pe care o avem asupra viitoarelor afaceri și companii ne permite să ne pliăm eficient și eficace pe dorințele și ideile fiecărui client în parte.

La final, de fiecare dată, rezultatul trebuie să fie și este, de altfel, conform așteptărilor sau cu mult peste acestea!

Chiar și o simplă idee, la un moment dat, poate fi valoroasă! Mai mult decât atât, poate deveni o afacere de succes, dacă ai alături echipa potrivită care să te ajute și să te îndrume!

Lucrăm zilnic cu pasiune pentru clienți

Otto Pop

Web design & SEO

Cu o experiență de peste 15 ani în web design și SEO, sute de proiecte finalizate atât național cât și internațional, Otto este persoana care te poate ajuta atunci când dorești să-ți muți afacerea online.

Adrian Pașcu

Videograf

Cu o experiență de peste 7 ani în video, Adrian este persoana care poate crea orice fel de filmare pentru clienții noștri. De la video pentru produs, testimoniale și video de prezentare.

Marius Dragoș

Marketing Online

Specializat în marketing online cu o experiență de peste 3 ani și zeci de clienți mulțumiți. Marius se ocupă de campaniile noastre Facebook și Google Ads

Partener Google

Partener Facebook

Certificat Google

Certificat Facebook